ŞIRNAK / MERKEZ - Meşeiçi Şehit Bülent Deveci İlkokulu

Meşeiçi Şehit Bülent Deveci İlkokulu

04862591243 (05416905535)
Adres
KASRİK BELDESİ BAHÇELİEVLER MAH. ZAMAN CAD. MEŞEIÇI ŞEHIT BÜLENT DEVECI IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 13/4 MERKEZ / ŞIRNAK
Vizyon
Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; soran, sorgulayan, araştıran, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş fertler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Ulaşım
Okulumuz cizre ilçesine 10 km, şırnak merkeze 35 km mesafededir.Şırnak cizre arasında bulunan konumu iyi hertürlü ulaşımı rahat olan bir yerdedir.
Öğretmenler servisi vardır.
ŞIRNAK YOLU ÜZERİ KASRİK BELDESİ