ŞIRNAK / MERKEZ - Meşeiçi Şehit Bülent Deveci İlkokulu

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Kasım ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ü vefatının 85.yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz...

Ekm

ŞIRNAK İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA BAĞLI KASRİK JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞI PERSONELLERİ OKULDA OKUYAN ÇOCUKLARIN HEYCANLARINA ORTAK OLDULAR. BİRLİKTE BOLCA ETKİNLİK YAPARAK UNUTULMAZ BİR AN YAŞATTILAR.

JANDARMA HAKKINDA TANITICI BİLGİLENDİRME YAPTILAR. ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VEREN JANDARMA EKİPLERİ, ONLARLA BİRLİKTE ZAMAN GEÇİREREK MİNİKLERİN OKUL HEYECANINA ORTAK OLDU. HEYECANIMIZA ORTAK OLDUKLARI İÇİN ŞIRNAK İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VE KASRİK JANDARMA KARAKOL KOMUTANINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi törenimizi ilkokul-ortaokul öğretmen ve öğrencilerimizin ortak katılımıyla icra ettik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.